Media

Ανακούφιση: Μία ώρα αυτοαναφορικής σαχλαμάρας λιγότερη

Ανακούφιση: Μία ώρα αυτοαναφορικής σαχλαμάρας λιγότερη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διορθωτικές κινήσεις- με κυριότερη την αλλαγή αρχισυντάκτη- ήθελε το Mega για την ανούσια και πλαδαρή εκπομπή «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου. Επειδή όμως τα κανάλια παράγουν περισσότερη σαχλαμάρα απο αυτή που μπορεί να καλυφθεί και να καταναλωθεί, με συνέπεια  άνθρωπος που να καθίσει στην «ηλεκτρική καρέκλα» του αρχισυντάκτη του σουσουδίστικου προγράμματος δεν βρέθηκε.

Προκρίθηκε τελικά να πέσει «πέλεκυς» στην διάρκεια της εκπομπής- μπας και σφίξει.  Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η διάρκεια της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής μειώνεται δραστικά.

Αντί για τις 16.30  θα ολοκληρώνεται στις 15.30, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίζει μια ώρα λιγότερο. Είναι μια κάποια ανακούφιση.

Σκοπός της πρώτης αυτής αλλαγής πριν από τις μεγάλες « καμπάνες» είναι να μειωθεί η διάρκειά της σαν ένα τελευταίο τέχνασμα για να ανέβει ο μέσος όρος της εκπομπής. Τράγκικ…

Αν δεν συμβεί κι αυτό μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, τότε ο κίνδυνος της πρόωρη ολοκλήρωσης της εκπομπής φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Άλλωστε το  κανάλι έχει στα σκαριά διάφορα κόνσεπτ που θα βγάλει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X