Media

ΑΝΤ1: Αλλαγή στην παρουσίαση εκπομπής

ΑΝΤ1: Αλλαγή στην παρουσίαση εκπομπής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν στις αρχές του Ιουλίου επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού μας προετοίμαζε για κάτι άλλο; Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να αλλάξουν τον προγραμματισμό και να αφήσουν τους παρόντες παρουσιαστές στο πόστο τους.

Ο λόγος για την εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 7″. Η εκπομπή ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου και όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Παρουσιαστές, έξι έγκριτοι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, οι οποίοι θα εναλλάσσονται, για να βρίσκονται κοντά μας και να μας ενημερώνουν, καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, για τις εξελίξεις από την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινάει το πρώτο δημοσιογραφικό δίδυμο, η Στεφανία Μουρελάτου και ο Γιώργος Κούρος, για να δώσουν στη συνέχεια τη σκυτάλη, στην Μπάγια Αντωνοπούλου και στον Νίκο Ρογκάκο, τους οποίους θα διαδεχθούν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Ντίνος Σιωμόπουλος».

Οι τελευταίοι δύο λοιπόν δεν πρόκειται να εμφανιστούν στους δέκτες μας καθώς στην παρουσίαση θα συνεχίσουν οι Ρογκάκος Αντωνοπούλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X