Media

Απέλυσαν την καθαρίστρια που φωτογραφήθηκε με τον Τσίπρα

Απέλυσαν την καθαρίστρια  που φωτογραφήθηκε με τον Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο OPEN για συνέντευξη. Εκανε βόλτα στους χώρους, μίλησε με τους εργαζόμενους και φωτογραφήθηκε με καθαρίστρια.

Η φωτογράφηση δεν ήταν καθόλου τυχερή για την καθαρίστρια. Η εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού προχώρησε σε μία πρωτοφανή άθλια ενέργεια και την απέλυσε.

Την αποκάλυψη έκανε η στήλη “Αιχμές” του typologies.gr. Ευτυχώς, όμως η γυναίκα, μετά από απαίτηση του Open ( πληροφορίες αναφέρουν ότι παρενέβη προσωπικά ο Ιβαν Σαββιδης) ξαναβρήκε την εργασία της

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αντέδρασε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό και ζήτησε να διασφαλιστεί η εργασία της καθαρίστριας.

Σύμφωνα τώρα με το “παρασκήνιο” της απόλυσης το κανάλι ζήτησε από την εταιρεία να μειώσει τις βάρδιες από έντεκα σε δέκα, δεδομένου ότι επέστρεψε στην εργασία της καθαρίστρια που έλειπε με άδεια λοχείας και που ήταν υπάλληλος του καναλιού. Και επέλεξαν να απολύσουν τη γυναίκα που φωτογραφήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X