Media

Αποσύρθηκε χορηγός του Big Brother

Αποσύρθηκε χορηγός του Big Brother
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αστραπιαία και μπράβο της ήταν η αντίδραση της εταιρείας Rigas Furniture που είναι χορηγός στο Big Brother μετά την  αθλιότητα που ακούστηκε on air από παίκτη του ριάλιτι. «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», είπε κομπάζοντας ο Αντώνης Αλεξανδρίδης προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή με τα ποδήλατα φέρνει αναταράξεις μεταξύ των συγκάτοικων🚲 Ραντεβού αυριο πάλι στις 23:00 @skaitv.gr #BigBrotherGr #SkaiTvGr #NewEpisode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Η χορηγός αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία της μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία της και σε ανακοίνωσή της επισήμανε:

«Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται  όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.»

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Άστραψε και βρόντηξε η Χριστοπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X