Media

Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα της Τσιμτσιλή στο «Happy Day»

Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα της Τσιμτσιλή στο «Happy Day»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες προσθήκες έχουμε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», αφού κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να αποχωρήσουν και έτσι χρειάστηκε να βρεθούν νέα άτομα για να πλαισιώνουν την παρουσιάστρια.

Η Όλγα Λαφαζάνη είναι το νέο πρόσωπο το οποίο θα δούμε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και μέσω του λογαριασμού της που διαθέτει στο Instagram έκανε γνωστή την είδηση:

«Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 χρόνια και τα συναισθήματα ανάμεικτα!!! Από τη μια η χαρά, ο ενθουσιασμός, η όρεξη γι’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ! Και από την άλλη οι τύψεις που φεύγω από τα παιδάκια μου μετά από τόσο καιρό που ήμουν μαζί τους συνέχεια στο σπίτι. Νιώθετε κι εσείς οι μανούλες έτσι , όταν ξεκινάτε πάλι δουλειά;», έγραψε η Όλγα Λαφαζάνη.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 χρόνια και τα συναισθήματα ανάμεικτα !!! Από τη μια η χαρά , ο ενθουσιασμός , η όρεξη γι’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ ! Και από την άλλη οι τύψεις που φεύγω από τα παιδάκια μου μετά από τόσο καιρό που ήμουν μαζί τους συνέχεια στο σπίτι . Νιώθετε κι εσείς οι μανούλες έτσι , όταν ξεκινάτε πάλι δουλειά ; #firstdayatwork #endofvacation #happyday #letsgetstartedbaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Lafazani (@olga_laf) στις

Δείτε ακόμη: GNTM: Υπάρχει ζευγάρι στο σπίτι των μοντέλων;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X