Media

Big Brother: Ένα βέτο θα φέρει ανατροπές

Big Brother: Ένα βέτο θα φέρει ανατροπές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο Big Brother, οι σχέσεις και οι καταστάσεις αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς οι παίκτες μπορεί να γελούν όλοι μαζί για δυο ώρες και μετά να τσακώνονται δίχως τέλος και να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother)

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», οι παίκτες θα διαγωνιστούν για την κατάκτηση του βέτο και αναμένεται να δούμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς ο Δημήτρης Πυργίδης θα είναι αυτός που θα το κερδίσει και το χρησιμοποιήσει για να σώσει τη Ραμόνα η οποία είναι υποψήφια!

Αυτό όμως που θα προκαλέσει αίσθηση είναι η στεναχώρια της Άννας Μαρία, η οποία είναι και εκείνη υποψήφια για αποχώρηση και έχει αισθήματα για τον παίκτη του Big Brother! Η Άννα Μαρία προσπαθεί πολύ συχνά να πλησιάσει τον παίκτη με διάφορους τρόπους και εκείνος φαίνεται να της έχει μια συμπάθεια αλλά δεν βλέπουμε να εξελίσσονται τα πράγματα μεταξύ τους!

Βέβαια, ο Δημήτρης Πυργίδης, αν όντως έχει κερδίσει το βέτο, μπορεί να το χρησιμοποίησε γιατί ξέρει πως η Άννα Μαρία έχει τη στήριξη του κόσμου και ίσως για αυτό το λόγο την έσωσε! Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του “Ευτυχείτε” και γίνει χρήση του βέτο με αυτόν τον τρόπο τότε υποψήφιοι θα είναι η Άννα Μαρία, η Σοφία, ο Κεχαγιάς, ο Ζακ και η Ραϊσα.

Θα δείξει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother)

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ξεκινά νέα εκπομπή!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X