Media

Big Brother: «Επιστρέφουν» παίκτες μέσω βίντεο

Big Brother: «Επιστρέφουν» παίκτες μέσω βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του Big Brother περιμένουν να δουν ποιοι θα  καταφέρουν να περάσουν στον μεγάλο τελικό αλλά ο Μεγάλος αδερφός του ετοίμασε μια έκπληξη λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό.

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν παλιούς παίκτες να επιστρέφουν στο σπίτι του Μεγάλου αδερφού με σκοπό να «ταράξουν» τα θεμέλια αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό καθώς ο κορονοϊός καραδοκεί και κανείς δεν ήθελε να ρισκάρει να υπάρξουν κρούσματα στο σπίτι.

Όμως, ο Big Brother ετοίμασε μια άλλη έκπληξη στους συγκατοίκους και μέσω του μεγάλου ματιού που υπάρχει στο σαλόνι του σπιτιού θα εμφανιστούν βίντεο με παλιούς παίκτες όπως είναι η Ραμόνα και η Αφροδίτη και θα θέσουν κάποια ερωτήματα στους πρώην συγκατοίκους τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother)

Οι ήδη υπάρχοντες παίκτες του Big Brother θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που ίσως τους φέρουν σε δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται να δούμε νέους τσακωμούς αφού όλοι έχουν πιεστεί πολύ με τον εγκλεισμό και θέλουν να ξεσπάσουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother)

Στην εκπομπή «Love It » παρουσιάστηκε ένα μικρό απόσπασμα από αυτά που θα παρακολουθήσουμε απόψε και περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι αντιδράσεις!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X