Media

Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία

Big Brother: Έξαλλη η Άννα Μαρία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πανικός έχει γίνει στο σπίτι του Big Brother καθώς σε αποκλειστικό απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή «Love It» είδαμε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να γίνεται έξαλλη και να φωνάζει μέσα στο σαλόνι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#BigBrotherGr #SkaiTvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε αντιμέτωπη στην αρχή με τη Σοφία Δανέζη και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες! Έπειτα ο αντιδήμαρχος, μπροστά σε όλους τους συγκατοίκους είπε πως πρέπει η παίκτρια να φύγει από το σαλόνι και να ξεκινήσει να κοιμάται σε ένα από τα κρεβάτια που υπάρχουν διαθέσιμα στα δωμάτια!

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της Άννας Μαρίας έχουν καταφέρει να την κάνουν έξαλλη και εκείνη μετά από τόση ένταση, πήρε την τσάντα της και θέλησε να φύγει από το σπίτι! Καθώς κατευθυνόταν προς την πόρτα της εξόδου, έπεσε πάνω της γιατί ανοίγει προς τα έξω!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόψε στις 23:00 τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά 🔥🔥 στον @skaitv.gr #BigBrotherGr #SkaiTvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Η παίκτρια του Big Brother έχει καταφέρει να κάνει πολλούς παίκτες να βγουν εκτός εαυτού και η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί τον πόλεμο που της κάνουν!

Είναι λογικό να μην μπορούν να συνυπάρξουν πολλές δυναμικές προσωπικότητες μέσα σε ένα σπίτι καθώς θα υπάρχουν εντάσεις, αλλά τα πράγματα στο παιχνίδι έχουν ξεφύγει κατά πολύ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που αφορά στο Big Brother:

Δείτε ακόμη: GNTM: Απόψε το βράδυ θα δούμε πολλά 27/10

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X