Media

Big Brother: Γιατί δεν είδαμε αποχώρηση την Παρασκευή

Big Brother: Γιατί δεν είδαμε αποχώρηση την Παρασκευή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλοι περιμέναμε να δούμε μια αποχώρηση στο live που έγινε την Παρασκευή (6/11) στο Big Brother αλλά τελικά οι παίκτες κάθισαν αναπαυτικά στους καναπέδες τους και δεν κουνήθηκε κανείς, έπειτα από απόφαση του Μεγάλου Αδερφού!

H κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν είδαμε αποχώρηση στο Big Brother και είπε συγκεκριμένα:

«Δεν έγινε αποχώρηση στο τελευταίο live για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων, με 5 παίκτες να διαγωνίζονται. θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 παίκτες. Είναι πιο στρογγυλό να είναι 5».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν είδαμε όλα όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τη Ραμόνα λέγοντας:

«Δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η Άννα Μαρία με την Ραμόνα για τον Θέμη για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας. Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο παιδί που δεν έχει στρατηγική. Ίσως ο Ζακ να μην έχει στρατηγική γιατί τον βλέπω σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μια γλώσσα λογικής. Και στη Ραΐσα δεν είδα στρατηγική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πρώην παίκτρια του GNTM είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X