Media

Big Brother: Ο καλεσμένος «έκπληξη» του Μικρούτσικου

Big Brother: Ο καλεσμένος «έκπληξη» του Μικρούτσικου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπορεί να μην είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother (ας, γελάσουμε λιγάκι), αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να έχει καλεσμένους στο live της Παρασκευής!

Ο Γρηγόρης θα εμφανιστεί στο live του Big Brother αυτή την Παρασκευή (2/10) και αναμένεται να συζητήσουν πολλά που αφορούν στο παιχνίδι αλλά και για το παρελθόν!

Η Νάταλι Κάκκαβα, σύζυγος του Γρηγόρη, έκανε μια ανάρτηση για την συνάντηση τους στο Instagram όπου έγραψε:

«Αυτή την Παρασκευή στο Big Brother live μια συνάντηση από τα παλιά… Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας έχουν να τα πουν καιρό..Και πιστέψτε με θα τα πουν και θα τα σχολιάσουν όλα,με το δικό τους μοναδικό τρόπο…Με τον Ανδρέα,ο Γρηγόρης είχε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια..Και μου έχει περιγράψει μονο τα καλύτερα από αυτή τη συνεργασία..Χαίρομαι διπλά λοιπόν που θα ξαναβρεθούν μαζι τηλεοπτικά,γιατί έχουν μια ξεχωριστή χημεία και αλληλοεκτίμηση..Ηello Big Brother λοιπον με καλεσμένο το αγόρι μου αυτή την Παρασκευή..Ανυπομονώ…»

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτή την Παρασκευή στο @grbigbrother live μια συνάντηση από τα παλιά…@andreasmikroutsikos και @g.goudaras έχουν να τα πουν καιρό..Και πιστέψτε με θα τα πουν και θα τα σχολιάσουν όλα,με το δικό τους μοναδικό τρόπο…Με τον Ανδρέα,ο Γρηγόρης είχε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια..Και μου έχει περιγράψει μονο τα καλύτερα από αυτή τη συνεργασία..Χαίρομαι διπλά λοιπόν που θα ξαναβρεθούν μαζι τηλεοπτικά,γιατί έχουν μια ξεχωριστή χημεία και αλληλοεκτίμηση.. Hello Big Brother λοιπον με καλεσμένο το αγόρι μου αυτή την Παρασκευή.. Ανυπομονώ…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις

Δείτε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απαντά για τον χωρισμό της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X