Media

Big Brother: Ο Μικρούτσικος μπήκε στο σπίτι

Big Brother: Ο Μικρούτσικος μπήκε στο σπίτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι παίκτες του Big Brother θα έχουν την ευκαιρία να μιλούν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο τετ-α-τετ από εδώ και πέρα γιατί θα μπαίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και θα κάνει μίνι συνεντεύξεις με τα παιδιά!

Ο παρουσιαστής μπήκε στο σπίτι και μίλησε με τη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη καθώς έχουν γίνει πολλά τον τελευταίο καιρό στο σπίτι και οι δυο τους πήραν ποινή επειδή κουκούλωσαν τα μικρόφωνα για να μιλήσουν και να μην ακουστούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόψε στις 21:00 Big Brother Live με τον @harryvarthakouris 💥 Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση και μια συζήτηση με τον Αντρέα Μικρούτσικο για την ποινή που επιβλήθηκε.💥 Απόψε στον @skaitv.gr #BigBrotherGr #SkaiTvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Οι δυο γυναίκες κάθισαν πίσω από ένα πλέξι γκλας και μίλησαν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για όλα όσα γίνονται στο σπίτι και η Σοφία Δανέζη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι εκείνη η οποία υποκινεί τα νήματα μέσα στο σπίτι και πως δεν μαγειρεύονται οι ψήφοι.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια είπε πως δεν είναι σκοπός της να δημιουργήσει αντιπάθειες και πως από την αρχή του Big Brother υπήρχαν δυο ομάδες.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου βάζει… φωτιά με το «ατύχημά» της (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X