Media

Big Brother: Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει για τη Χριστίνα

Big Brother: Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει για τη Χριστίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι παίκτες του Big Brother κατάφεραν μέσα στο σπίτι αν έρθουν πιο κοντά αλλά από ότι φαίνεται υπήρξαν πολλές τακτικές στρατηγικής οι οποίες αποκαλύφθηκαν αφού βγήκαν από το παιχνίδι!

Η Χριστίνα Ορφανίδου και ο Παναγιώτης Βαρουξής είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, αλλά ξαφνικά «έκοψαν» επαφές καθώς αποκαλύφθηκαν κάποια πράγματα τα οποία δεν άρεσαν σε κανέναν. Αλλά τους είχαμε να έρχονται κοντά και υπάρχουν τα βίντεο που τα αποδεικνύουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δες τι μας είπε ο @panagiotis_varou μετά την αποχώρηση του 👀 #BigBrotherGr #SkaiTvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Ο Παναγιώτης Βαρουξής ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother την Παρασκευή και έκανε με τη σειρά του αποκαλύψεις στην εκπομπή «Love It»:

“Με την Χριστίνα αισθάνθηκα πιο κοντά, όχι ερωτικά. Δεν ερωτεύθηκα ποτέ. Άκουσα κάποιες δηλώσεις ότι πέρναγε και την κοίταγα επίμονα. Ούτε καν… Είχα ξεκαθαρίσει πως, εάν θα βγούμε, τότε θα δούμε αν ταιριάζουμε και έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα μες στη ζωή.

Αυτό που βλέπατε μέσα στο σπίτι δεν ήταν φιλικό αλλά δεν ήταν και ο έρωτας! Αυτό που λες, ‘ερωτεύθηκα αυτή τη γυναίκα’! Μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Είναι μια όμορφη γυναίκα και σου βγάζει κάτι. Οπότε ήμουν κοντά της γιατί μου άρεσε σαν γυναίκα και ήθελα ένα άτομο κοντά μου. Αφού δεν μπορούσα να έχω τον Χρήστο, για να μην λένε ότι παίζουμε ομαδικά, ήμουν με την Χριστίνα. Προσπαθούσαμε να ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα στο σπίτι.”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Άλλος άνθρωπος η Χριστίνα του «The Bachelor»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X