Media

Big Brother: Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ των παικτών

Big Brother: Συνεχίζεται η ένταση μεταξύ των παικτών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυο παίκτριες του Big Brother έχουν καταφέρει να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και αυτές είναι η Σοφία Δανέζη και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, οι οποίες είναι συνεχώς στα «μαχαίρια» και οι «φονικές» ατάκες διαδέχονται η μια την άλλη!

Οι δυο παίκτριες του Big Brother μπήκαν για μια ακόμη φορά στη διαδικασία να διαπληκτιστούν και αντάλλαξαν πολλά λόγια τα οποία σχολιάστηκαν έντονα στα social media από τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#BigBrotherGr #SkaiTvGr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Η Άννα Μαρία είδε την Δανέζη στην κουζίνα και θέλησε να της πει κάποια πράγματα τα  οποία την ενόχλησαν:

«Πήγαινε να δεις την φάτσα σου όταν μιλάς! Είσαι γεμάτη κακία και δεν μιλάω σε ανθρώπους που έχουν κακία μέσα τους! Είσαι πολύ κακιασμένη, κορίτσι μου! Πολύ κακιασμένη! Κρίμα».

Η τραγουδίστρια του Big Brother της απάντησε αμέσως αποκαλώντας την Κρητικιά παίκτρια «μάγισσα» και τα βλέμματα είναι δολοφονικά.

Η Σοφία Δσνέζη, μετά τον τσακωμό, μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και θέλησε να δείξει στον Big Brother τον εκνευρισμό της και είπε:

«Αυτά που μου κάνει η ίδια θα κάνω! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπεί την παραμικρή μαλ@κί@ και να κάθομαι εγώ σαν τον μαλ@κ@! Δεν έχετε δει την Δανέζη να τρελαίνεται»! Με τη σειρά της, όμως, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, όταν βρέθηκε επίσης στο δωμάτιο επικοινωνίας, απάντησε πως «είναι κακός άνθρωπος! Θέλει να προσβάλλει τον άλλον συνέχεια! Αυτός είναι ο χαρακτήρας της και αυτή είναι η μηδενική παιδεία που έχει»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/QTFTQjgaaac

Δείτε ακόμη: Τζούλια Νόβα: «Ψάχνω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράει τα ρούχα μου» (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X