Media

Big Brother τελικός: Οι 5 φιναλίστ

Big Brother τελικός: Οι 5 φιναλίστ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Big Brother τελικός: Η μεγάλη μέρα έφτασε και οι 5 φιναλίστ του reality εγκλεισμού θα καθίσουν αναπαυτικά στον μεγάλο καναπέ που υπάρχει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και θα μάθουν ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα κερδίσει 100.000 ευρώ!

H Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Γρηγόρης Τσεκούρας, η Σοφία Δανέζη και ο Ζάκ Ιωαννίδης θα αναμετρηθούν στον αποψινό τελικό και ο κόσμος είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον μεγάλο νικητή!

Big Brother τελικός: Όταν ξεκίνησε το reality, όλοι οι παίκτες είχαν κάνει μαι παρουσίαση του εαυτού τους με σκοπό να τους γνωρίσει ο κόσμος και να μάθει κάποια πράγματα για αυτούς!

Ποιοι είναι οι 5 φιναλίστ που διεκδικούν τα 100.000 ευρώ του Big Brother:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη 

Τι είχε πει η Κρητικά δικηγόρος στην παρουσίαση της:

«Είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά. Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω».

Γρηγόρης Τσεκούρας – Big Brother τελικός

Τι είχε πει ο Γρηγόρης στην παρουσίαση του:

«Ονομάζομαι Γρηγόρης Τσεκούρας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στην Ξάνθη και δουλεύω ως πολιτικός μηχανικός. Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για την εμπειρία κυρίως και όταν είχα δει τα προηγούμενα είπα όταν μου δοθεί η ευκαιρία θα’θελα και εγώ να συμμετάσχω σε κάτι αντίστοιχο. Είμαι κοινωνικός, είμαι δυναμικός σαν χαρακτήρας, είμαι αρκετά δραστήριος, μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Έχω ταξιδέψει αρκετά στη ζωή μου. Όταν μπω μέσα στο σπίτι πιστεύω περισσότερο από όλα θα μου λείψει το Ίντερνετ, θα μου λείψει και η μουσική γιατί είμαι άνθρωπος που ακούει κάθε μέρα μουσική»

Δημήτρης Πυργίδης – Big Brother τελικός

Τι είχε πει ο Δημήτρης Πυργίδης στην παρουσίαση του:

«Είμαι ο Δημήτρης Πυργίδης. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι μοντέλο και επιχειρηματίας. Είμαι χαοτικός, τρελός, απρόβλεπτος. Μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Μου αρέσει η ταχύτητα. Το δυνατό σημείο στην εμφάνισή μου είναι όλη η εμφάνισή μου. Γουστάρω! Το μαλλί για μένα είναι πολύ βασικό. Το θεωρώ φετίχ, τέλος. Τις γυναίκες τις αγαπάμε, τις εκτιμάμε και κάνουμε τα πάντα γι’αυτές. Είναι το αδύναμο φύλο και πρέπει να τις στηρίζουμε. Δε θα έβγαινα με γυναίκα που είναι φουλ καταπιεστική και ματαιόδοξη

Ζακ Ιωαννίδης 

Τι είχε πει ο Ζακ στην παρουσίαση του:

«Είμαι ο Ζακ Ιωαννίδης. Είμαι προπονητής CrossFit και έχω καταγωγή από Αθήνα.

Έχω τελειώσει κινησιολογία και διαιτολογία και έχω κάνει τις σπουδές μου στην Αμερική και πιστεύω ότι μέσα στο σπίτι του Big Brother θα’μαι ο πιο αθλητικός και θα κάνω θραύση. Για μένα θα’λεγα ότι η γυμναστική είναι το πιο σημαντικό απ’όλα. Γυμνάζομαι περίπου δύο ώρες κάθε μέρα και ελπίζω ότι μέσα στο σπίτι θα βρω κάποιον τρόπο έτσι ώστε να μπορώ να κάνω γυμναστική και γιατί όχι να μη γυμνάσω και τους άλλους. Οι φίλοι μου για εμένα λένε ότι είμαι πειραχτήρι»

Σοφία Δανέζη – Big Brother τελικός

Τι είχε πει η Σοφία στην παρουσίαση της:

«Είμαι η Σοφία Δανέζη. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Μένω στην Αθήνα και είμαι τραγουδίστρια.

Αν βαθμολογούσα την ομορφιά μου θα έβαζα από το 1 μέχρι το 10 ένα 8. Για μένα η γυμναστική είναι πολύ σημαντική. Γυμνάζομαι από πολύ μικρή ηλικία. Μου αρέσει να φροντίζω το σώμα μου, την υγεία μου και στο σπίτι του Big Brother θα προσπαθήσω να γυμνάζομαι κάθε μέρα. Την κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα. Κατά τ’άλλα σαν χαρακτήρας καλό παιδί να’ναι και όλα καλά. Είμαι ελεύθερη και ωραία τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα αν βρω και τον έρωτα μέσα στο σπίτι τι να πω. Όλα γίνονται σ’αυτή τη ζωή. Μακάρι”. Συνέχισε λέγοντας: “Οι παραξενιές μου δεν είναι πολλές, είναι πάρα πολλές. Δεν θέλω να μου ακουμπάν τα πράγματα. Εκεί που τ’αφήνω, εκεί θέλω να είναι. Νευριάζω με τους ανθρώπους που είναι αγενείς, που δε σέβονται, που λένε πολλά ψέμματα. Θέλω να είναι καθαρά γενικά γύρω μου και άμα νευριάσω και πάρα πολύ, θα το πω.Να είστε σίγουροι γι’αυτό. Χαμός θα γίνει”. Τέλος είπε: “Εγώ δε ζηλεύω τις γυναίκες, εγώ τις αγαπάω τις γυναίκες. Έχω ζήσει πολλές γυναίκες να ζηλεύουν εμένα, λόγω δουλειάς λογικά, με βλέπουν πάνω στην πίστα».

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μαζωνάκης: Έφυγε τελικά από το γύρισμα της εκπομπής “Σπίτι με το Mega”;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X