Media

Big Brother: Τέλος ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

Big Brother: Τέλος ο Αντώνης Αλεξανδρίδης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η χυδαία ατάκα που ξεστόμισε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο σπίτι του Big Brother, έφερε και το τέλος του από το παιχνίδι καθώς ο πολιτικός κόσμος αλλά και οι Έλληνες πολίτες ξεσηκώθηκαν με όσα είπε ο παίκτης.

Ο Στέλιος Πέτσας ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ για το σκηνικό το οποίο συνέβη στο Big Brother, άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασαν το κανάλι που προβάλλει τέτοιου είδους συμπεριφορές και γενικότερα υπάρχει μεγάλη ένταση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο ΣΚΑΙ θέλοντας να αποφύγει το φιάσκο που είχε συμβεί με τον Γιώργο Λιάγκα αποφάσισε να διώξει τον παίκτη από το σπίτι του Big Brother και ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας για να του πει τα ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, ο Big Brother τον ρώτησε να έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα και εκείνος είπε αμέσως πως ποτέ δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και έπειτα του ανακοινώθηκε πως πρέπει να φύγει από το σπίτι.

Ο ίδιος είπε:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι.(Big Brother) Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η ερώτηση Mητροπολίτη «πάγωσε» την παρουσιάστρια της ΕΡΤ: «Έχετε σχέση με το Εξκάλιμπερ;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X