Media

Χριστίνα Ορφανίδου: Μιλά για το ροζ βίντεο

Χριστίνα Ορφανίδου: Μιλά για το ροζ βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Χριστίνα Ορφανίδου είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που απασχόλησε πολύ καθώς πριν από κάμποσο καιρό βγήκε στη δημοσιότητα ένα ροζ βίντεο που είχε κάνει με πρώην σύντροφο της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάποια στιγμή όλα τα ποτάμια θα καταλήξουν στον ωκεανό… #thinkpositive #outofthebox #bigbrothergr #skaitv @skaitv.gr @loveitskaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χριστίνα Ορφανιδου (@xristinaorfanidou_) στις

Η παίκτρια του Big Brother, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, και μίλησε για το ροζ βίντεο το οποίο κοινοποίησε ο πρώην σύντροφο της και αποκάλυψε πως πήρε αναβολή στην υπόθεση διότι βρισκόταν στο παιχνίδι.

Η Χριστίνα Ορφανίδου είπε συγκεκριμένα:

“Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό…. Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά».

Και η Χριστίνα Ορφανίδου συνέχισε λέγοντας:

«Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά”.

Δείτε το σχετικό βίντεο :

Δείτε ακόμη: Νικόλας Βαρθακούρης: «Εκρηκτικό» δισκογραφικό ντεμπούτο για τον γιο Πάριου-Αλιμπέρτη! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X