Media

Χρήστος Φερεντίνος: Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να τον πάρει από τον Alpha

Χρήστος Φερεντίνος: Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να τον πάρει από τον Alpha
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θέλουν σαν τρελοί στο Φάληρο τον Φερεντίνο και το δείχνουν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει γίνει ήδη πρόταση, παρότι η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως γράφει το tinamess, αναζητούν διακαώς ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θεωρούν ότι θα αποτελέσει το τέλειο lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που το τελευταίο διάστημα έχει υποφέρει πολλά στο κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Έτσι, τα στελέχη του ΣΚΑΪ όχι μόνο προσέγγισαν αλλά έκαναν και επίσημη πρόταση στον μετρ του είδους, που δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Φερεντίνο. Τι κι αν Χρήστος ανήκει στο δυναμικό του ALPHA παρουσιάζοντας τα τελευταία χρόνια το “Deal”, φέτος το συμβόλαιό του λήγει με το κανάλι και θεώρησαν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Μάλιστα, η πρόταση πέρα από την παρουσίαση παιχνιδιού περιελάμβανε και ένα βραδινό σόου.

Ποια ήταν η απάντηση του Χρήστου Φερεντίνου;

Η απάντηση ήταν ένα μεγαλεπίβολο “όχι” στον ΣΚΑΪ κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος είπε προτεραιότητα έχει ο ALPHA με τον οποίο ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του και μάλιστα είναι και σε πολύ καλό δρόμο με “Deal” ή χωρίς “Deal” για την ερχόμενη σεζόν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X