Media

«Διαζύγιο» ανάμεσα σε Open και Σίσσυ Χρηστίδου. Το επόμενο βήμα της.

«Διαζύγιο» ανάμεσα σε Open και Σίσσυ Χρηστίδου. Το επόμενο βήμα της.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με το ένα πόδι εκτός Open φαίνεται πως βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου, το όνομα της οποίας συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα και μάλλον οδεύει στον Σκάι.

Μπορεί η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης να ήταν μέχρι τώρα μόνο σε επίπεδο φημολογίας, ωστόσο όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης το μεσημέρι της Κυριακής, η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε μια συμφωνία με τον Σκάι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και όσα είπε στο «Καλύτερα δε Γίνεται», η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, που μέχρι τώρα βρισκόταν ο Δημήτρης Καμπουράκης, χωρίς να έχει γίνει ακόμα σαφές αν η εκπομπή της θα προβάλλεται 10-1 ή 10-2.

Μένει να διευθετηθεί επίσης το εάν η Σίσσυ Χρηστίδου θα απαιτήσει να βρίσκονται στο πλευρό της αν όχι όλοι οι περισσότεροι συνεργάτες της, και έτσι να μετακινηθεί ολόκληρο το “Έλα Χαμογέλα” σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Πάντως, η πληροφορία που ανέφερε ο Κώστας Τσουρός κάνει λόγο για τετράωρο πρόγραμμα, που θα ξεκινά στις 10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 14.00 το μεσημέρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X