Media

Δυνατό φλερτ καναλιών για το «DOT»

Δυνατό φλερτ καναλιών για το «DOT»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καθώς το μεταγραφικό παζάρι στην τηλεόραση έχει αρχίσει, το δίδυμο των παρουσιαστών του «DOT», Νάνσυς ΖαμπέτογλουΘανάση Αναγνωστόπουλου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ενδιαφέρον αυτή τη φορά για την εκπομπή που τώρα μεταδίδεται απο τη συχνότητα του Σκάι  εκδηλώνεται απο τον Αντενα.

Άλλωστε Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο “παραδοσιακά” το τηλεοπτικό ρεπορτάζ παίρνει φωτιά! Συζητήσεις, συναντήσεις και προετοιμασίες για «μετακομίσεις» είναι το σκηνικό που στήνεται μιας και η τηλεοπτική σεζόν οδεύει με αργά αλλά σταθερά βήματα στο τέλος της.

Τα δημοσιεύματα, λοιπόν, θέλουν το δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγωστόπουλος να ετοιμάζουν «βαλίτσες» για να μετακομίσουν σε νέα στέγη και συγκεκριμένα στο MEGA.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του μεγάλου καναλιού, αλλά τα πράγματα δεν έχουν φτάσει σε τόσο προχωρημένο σημείο ώστε να μιλάμε για οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε οι σχέσεις του τηλεοπτικού διδύμου με το κανάλι είναι πολύ καλές μιας και το περιοδικό που εκδίδουν, το Down Town, κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία ανήκει στην Αλτερ Εγκο όπως άλλωστε και το MEGA.

Στο παιχνίδι διεκδίκησης του «DOT» μπαίνει και ο ΑΝΤ1

Όπως φαίνεται,  η εκπομπή υπάρχει στο μυαλό και άλλων καναλιών και συγκεκριμένα, σε αυτό των ιθυνόντων του ΑΝΤ1, οι οποίοι- σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούτζου- σκέφτονται να εντάξουν μια εκπομπή ανάλογη του DOT, στο πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο και εδώ μιλάμε για πρώτες σκέψεις και όχι για προχωρημένες συζητήσεις ή οριστικές αποφάσεις. Όλα αυτά τα γίνουν τον Μάιο όπου θα καθαρίσει το τοπίο για τους δυο παρουσιαστές, οι οποίοι έχοντας πάντα προτεραιότητα τον ΣΚΑΪ με τον οποίο συνεργάζονται οξτώ χρόνια, θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις σχετικά με το που θα “στεγάσουν” το τηλεοπτικό του «παιδί» τη σεζόν 2021 – 2022.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X