Media

Έκκληση κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους τηλεθεατές – Τι συνέβη

Έκκληση κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους τηλεθεατές – Τι συνέβη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα πρόσωπα που στοχοποιούν επιτήδειοι στο Insatgram με σκοπό να βγάλουν χρήματα από τον κόσμο, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχει δει το πρόσωπο της να φιγουράρει σε πολλά fake accounts.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up θέλησε να μιλήσει για αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και έκανε μια έκκληση στο τηλεοπτικό κοινό, γιατί θέλει να τους προφυλάξει, λέγοντας:

«Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω. Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς».

Και στη συνέχεια είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/5ZuYvR0VzO0

Δείτε ακόμη: MasterChef 5: Μια ιδιαίτερη δημοπρασία θα κάνει την εμφάνιση της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X