Media

Έλενα Ακρίτα: Το «καυστικό» σχόλιο για την Ιωάννα Μάνδρου

Έλενα Ακρίτα: Το «καυστικό» σχόλιο για την Ιωάννα Μάνδρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα σχόλια που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν επικριτικά για τη δικαστική ρεπόρτερ με την Έλενα Ακρίτα να κάνει μία καυστική ανάρτηση, χωρίς πολλά λόγια, προς την Ιωάννα Μάνδρου, την καταγωγή της και το μέρος που μεγάλωσε.

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158142920539177

Το ταξικό σχόλιο της Ιωάννας Μάνδρου για τη Μάγδα Φύσσα 

Η Ιωάννα Μάνδρου σήμερα 8/10 εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για να σχολιάσει την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Η δημοσιογράφος που καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ στο κανάλι αναφέρθηκε και στη μητέρα του Παύλου Φύσσα λέγοντας: «αυτή η γυναίκα δεν είναι μία γυναίκα διανοουμένη που στέκεται μπροστά για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Είναι μία γυναίκα που ζει στο Πέραμα, είναι μία γυναίκα που είχε έναν άντρα ναυτεργάτη δηλαδή που έπαιρνε όταν είχε δουλειά, δούλευε μια στη χάση μια στη φέξη, δηλαδή σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές.

Δηλαδή οι άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Γιατί την είδατε και πόσο κόσμια είναι. Και να προσθέσω και κάτι ακόμα; Και πόσο περιποιημένη. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Το σχόλιο της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με πολλούς να μιλούν για ταξική επίθεση.

«Χτύπημα» από Παρασκευόπουλο: «Είναι σωστό αυτό που λέει ο Κοντονής»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X