Media

Ελένη Μενεγάκη: Τα υπονοούμενα για το τέλος της εκπομπής της

Ελένη Μενεγάκη: Τα υπονοούμενα για το τέλος της εκπομπής της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα η φήμη, πως η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει από τον ALPHA και θα τραβήξει για άλλες πολιτείες, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από το κανάλι και την παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστή για τις μπηχτές που αφήνει κατά καιρούς στον αέρα της εκπομπής της και αυτή τη φορά, φάνηκε σαν να επιβεβαιώνει όλα όσα ακούγονται!

Συγκεκριμένα, όταν βρισκόταν στην κουζίνα του πλατό όπου γυρίζεται η εκπομπή της, είπε στον Πέτρο Συριγό:

«Πότε θα κανονίσουμε να έρθεις στο σπίτι να μας κάνεις μια παρουσίαση 10 φαγητών από αυτά που αγαπάμε και ξεχωρίσαμε που δεν τα κάνουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πολύ ωραία πρόταση. Να έρθει μια μέρα σπίτι να μαζευτούμε όλοι, αλλά πρέπει να βρω τη μέρα που θα βολεύει όλους σας, ένα Σάββατο -πραγματικά το θέλω πάρα πολύ- να μαζευτούμε όλοι σπίτι μου, να φάμε, να πιούμε, να γλεντήσουμε, να φιληθούμε και μετά ο καθένας στην ευχή του Θεού. Ο καθένας στον δρόμο του. Αλλά να το γλεντήσουμε ρε παιδί μου. Να γίνει το κάλεσμα, να καλοφάμε, να καλοπιούμε, να καλογελάσουμε, να καλοφιληθούμε και δόξα τω Θεώ».

https://youtu.be/OovQtdeil4Y

Τι κάνει νιαου νιου στα κεραμίδια, καλέ;

Έπειτα υποδέχτηκε τους Βλαδίμηρτο Κυριακίδη και την Κλέλια Ρένεση και μόλις τελείωσε η κουβέντα τους είπε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε αυτούς τους καναπέδες. Φιλιόμαστε γιατί δεν ξέρω… Φτάσαμε Μάρτη, δεν νομίζω να τα ξαναπούμε μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πολύ».

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Σοκάρει ο παπάς! «Κόλλησε ο Σταυρός για 20 λεπτά στην πλάτη μου»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X