Media

Ελεονώρα Μελέτη εσείς, Κατερίνα Καινούργιου εμείς…

Ελεονώρα Μελέτη εσείς, Κατερίνα Καινούργιου εμείς…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελεονώρα Μελέτη το Mega; Κατερίνα Καινούργιου το Open TV. Τηλεοπτική τιτανομαχία από το φθινόπωρο. Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί για το Open TV το «βαρύ χαρτί» του στην πρωινή ζώνη. To Mega στο μεταξύ θα διαθέτει την Ελεονώρα Μελέτη, πάνω κάτω στην ίδια χρονική ζώνη.

Επειδή ο ανταγωνισμός θα είναι μάλλον άγριος από το φθινόπωρο το κανάλι της Παιανίας ήθελε να ξενοιάσει για το τρίωρο 10.00- 13.00.

Έτσι λοιπόν, παραμένει στο Open η Κατερίνα Καινούργιου και την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνεχίζοντας με την ίδια ομάδα κόντρα στις φήμες των τελευταίων εβδομάδων!

Είναι αλήθεια ότι η σεναριολογία για πιθανή αποχώρηση της παρουσιάστριας από το Open ξεκίνησε το περασμένο Φθινόπωρο, σχετικές αναφορές είχαν γίνει και σε πρωινές εκπομπές. Η Καινούργιου όμως μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είχε διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας ότι συνεχίζει κανονικά στο κανάλι της Παιανίας. Ώσπου αναζωπυρώθηκαν ξανά τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης της το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι πίστευαν στο παρελθόν τα στελέχη για την Καινούργιου, ένας απο την αρχή είχε «πιστέψει» στην παρουσιάστρια. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον ιδιοκτήτη του καναλιού. Ο  Ιβαν Σαββίδης ήταν κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη να μην είναι η Καινούργιου στο κανάλι. Για αυτό και είχε ζητήσει να τη στηρίζουν.

Πάντως η ίδια φέτος με τα νούμερα τηλεθέασης (στο σύνολο και στα δυναμικά κοινά) έδωσε «απαντήσεις» προς όλους, δικαιώνοντας όσους την πίστευαν και αποστομώνοντας όσους δεν την πίστευαν!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X