Media

Εντελώς ξετσίπωτα τα κανάλια θάβουν τις…φωτιές

Εντελώς ξετσίπωτα τα κανάλια θάβουν τις…φωτιές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης και ιδίως τα κανάλια της τηλεόρασης. Είναι βεβαίως -και αυτό είναι το πιο σοβαρό- επικίνδυνο για την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

Οι άνθρωποι των καναλιών έφτασαν μέχρι του σημείου να μην καλύπτουν με τον απαιτούμενο χρόνο και τρόπο ακόμα και τις μεγάλες πυρκαγιές. Ισως γιατί με καμμένη τη μισή Πελοπόννησο θα φανεί όλη η γύμνια του επιτελικού κράτους.

Πού είναι οι απευθείας συνδέσεις με τα μέτωπα; Πού είναι το κλάμα του ΣΚΑΙ και των ενημερωτικών καναλιών για τις καμένες εκτάσεις και τους κινδύνους για σπίτια και ζωές; Που είναι ο συγκλονισμός του Αλέξη Παπαχελά  για τα χάλια της κρατικής μηχανής και τους διαλόγους των ανθρώπων της. Έχει καεί η μισή Πελοπόννησος και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Πόση υποκρισία μπορεί άραγε να αντέξει η ελληνική κοινή γνώμη;

Τώρα αγαπητοί συμπολίτες, ίσως αντιλαμβάνεστε με μεγαλύτερη ενάργεια και καθαρότητα την αποτελεσματικότητα της λίστας Πέτσα και την υποταγή των ΜΜΕ στα κελεύσματα του Μαξίμου και του επιτελικού κράτους.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το χάλι της ελληνικής δημοσιογραφίας. Δυστυχώς είναι εντελώς ξετσίπωτοι. Περιφρονούν και κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους πολίτες κι΄ αν θέλετε να το πω κυνικά τους πελάτες τους, αυτούς που τους παρακολουθούν και τους δίνουν τη δυνατότητα να υπάρχουν και να εισπράττουν από τη διαφήμιση και τον…Πέτσα.

Και αφού κατά κοινή ομολογία σας περιφρονούν και σας προσβάλουν γυρίστε τους κι΄ εσείς την πλάτη. Θα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία και ο μόνος τρόπος, εκεί που έφτασαν τα πράγματα, να αντιληφθούν ότι δεν καταναλώνουμε σανό και τότε μπορεί και να συνέλθουν. Τουλάχιστον κατά έναν μικρό βαθμό και να μην είναι τόσο ξεδιάντροποι.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X