Media

Επίθεση στον Νάσο Γουμενίδη με βαριοπούλες (vid)

Επίθεση στον Νάσο Γουμενίδη με βαριοπούλες (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης καταγγέλλει ότι δέχτηκε, επίθεση με βαριοπούλες, στην λεωφόρο Κηφισίας.

Συγκεκριμένα, μόλις είχε τελειώσει την εμφάνισή του στην  εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Epsilοn και κατευθυνόταν προς το σπίτι του, δυο άγνωστοι με μηχανή του είχαν στήσει ενέδρα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και τον χτύπησαν.

Ο συνιδρυτής του Gossiptv.gr στο προσωπικό του χρονολόγιο στο Facebook, ανέβασε βίντεο στο οποίο περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε.

«Δέχθηκα επίθεση. Είμαι γεμάτος αίματα. Ήταν δύο άγνωστοι, ένας με μηχανή και ένας ακόμη. Με χτύπησαν αρκετά, τραυματίστηκε το χέρι μου. Προφανώς κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν τη δημοσιογραφία που παράγω, αλλά δεν θα σταματήσω. Προφανώς κάποιοι έχουν  μάθει να λύνουν έτσι τις διαφορές του. Μου έσπασαν το τζάμι και με χτύπησαν πολύ άσχημα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο περιστατικό» δηλώνει στο στιγμιότυπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ένας από τους δράστες του φώναζε «για να σκάσεις», ήταν μελαχρινός και φορούσε μάσκα μέχρι τη μύτη. Όσον αφορά στο δεύτερο δράστη φορούσε κράνος και δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/nasos.goumenidisb/videos/2081007051926656/

Αναφορά στην επίθεση έκανε και ο Μένιος Φουρθιώτης, λέγοντας πως ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, όταν δέχτηκε επί της λεωφόρο Κηφισίας επίθεση, με βαριοπούλα στο αμάξι του.

Ενώ λίγο αργότερα μίλησε τηλεφωνικά και ο Νάσος Γουμενίδης στην εκπομπή, ο οποίος κατήγγειλε δυο άτομα με μηχανή και έκανε λόγο για εκφοβισμό.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είδε τους δράστες και ότι έχει τραυματιστεί, ενώ θα υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.

Ελένη Νιζάμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X