Media

Ερωτική θεομηνία στις «Άγριες μέλισσες». Νέο παράνομο ζευγάρι στο Διαφάνι

Ερωτική θεομηνία στις «Άγριες μέλισσες». Νέο παράνομο ζευγάρι στο Διαφάνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Σαμόλης είναι η νέα προσθήκη στο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μια άφιξη που βάσει σεναρίου θα φέρει νέα αναστάτωση στο Διαφάνι.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ως Θεοδοσία θα μπλέξει σε ένα απαγορευμένο ειδύλλιο με τον γυναικολόγο της.

Οι δύο ηθοποιοί ανοίγουν τα χαρτιά τους με συνέντευξη που δίνουν στο περιοδικό Τηλέραμα και τους Αθηνά Ζαχαράκη και Βασίλη Ανδριτσάνο.

Δημήτρης Σαμόλης

Μπαίνετε λοιπόν στο Διαφάνι και σκανδαλίζετε την… οσία Θεοδοσία, η οποία η καημένη δεν έχει φταίξει σε τίποτα, αλλά «πληρώνει» τον αδιέξοδο έρωτα του άντρα της με την Ελένη. Πώς την αντιμετωπίζετε;
«Ως τηλεθεατής, έβλεπα μια γυναίκα πολύ ερωτευμένη και αφοσιωμένη στον Λάμπρο. Ως εκ τούτου, είναι η τελευταία στο Διαφάνι που θα περίμενες να κάνει κάτι εκτός ηθικού πλαισίου. Ως… γυναικολόγος, τώρα, συναντώ μια άκρως συνεσταλμένη και καθωσπρέπει κοπέλα, στην οποία με εντυπωσιάζει κυρίως το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου χαρούμενη. Αντιθέτως, είναι μελαγχολική. Γι’ αυτό κιόλας της λέω πως “πολλές φορές στις αποβολές δεν υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος, καθώς η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Όσες δεν περνούν καλά στον γάμο τους δεν μένουν εύκολα έγκυες”. Έτσι, αγγίζω την αχίλλειο πτέρνα της και, καθώς είναι ευάλωτη, βρίσκω πάτημα να την προσεγγίσω».

Θα γίνουν τελικά ζευγάρι;
«Κάτι θα γίνει μεταξύ μας, αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε ως πού θα φτάσουν…»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Πόσο κοντά στη Θεοδοσία νιώθεις;
«Όταν ερμηνεύεις έναν ρόλο, θέλοντας και μη, βάζεις στοιχεία του εαυτού σου. Δηλαδή η Θεοδοσία σίγουρα έχει κάτι από τη Χριστίνα. Από κει και πέρα, δεν μπορώ να πω ότι ταυτίζομαι και ιδιαίτερα με τις επιλογές της, με τον τρόπο που δρα και αντιδρά».

Τώρα η Θεοδοσία μπλέκει σε μια ερωτική ιστορία με τον γυναικολόγο Αλέξανδρο Βασταρδή…
«Η Θεοδοσία, όπως κάθε άνθρωπος, ύστερα από μία, δύο, τρεις, πέντε απορρίψεις, αναζητά την επιβεβαίωση και την αποδοχή. Θα έχει μια ερωτική σχέση μαζί του. Το έχει ανάγκη, γι’ αυτό το κάνει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X