Media

Γερή τάπα τηλεθέασης απο τα σίριαλ στα ριάλιτι.

Γερή τάπα τηλεθέασης απο τα σίριαλ στα ριάλιτι.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλμα τηλεθέασης πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, η σειρά «Σασμός» του Alpha. To επεισόδιο της σειράς με θέμα το έθιμο της συμφιλίωσης και την κατάλυση της (κρητικής) βεντέτας εκτόξευσε το δείκτη τηλεθέασης στο 16,4% ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1.701.000 τηλεθεατές.

Το επεισόδιο στο οποίο η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο ενώ η Βασιλική ξεσπούσε στο Μαθιό, μαθαίνοντας την αλήθεια για τον Στεφανή, καθήλωσε την πλειονότητα των τηλεθεατών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους.

Οι εξελίξεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα το επίμαχο επεισόδιο να δημιουργήσει διαφορά έξι ποσοστιαίων μονάδων από τις «Άγριες μέλισσες» που πλασαρίστηκαν χθες στη δεύτερη θέση της λίστας των δέκα προγραμμάτων με τις καλύτερες τηλεθεαματικότητες της ημέρας.

Με τη γλώσσα των αριθμών, οι δύο σειρές είχαν διαφορά περι τις 620.000 τηλεθεατές.

 

Η διαφορά δε που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο «Σασμό» και το συναφές ως προς το θέμα- τη βεντέτα, πλην όμως τη μανιάτικη- σίριαλ «Η γη της ελιάς» που προβάλλονται ταυτόχρονα σε Alpha και Mega αντιστοίχως, σχεδόν άγγιξε τις επτά μονάδες.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι δύο κεντρικά δελτία ειδήσεων ξεχώρισαν μέσα στη μέρα, του Σκάι και του Alpha, κάτι που καιρό είχε να συμβεί. Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Διότι στην τηλεθέαση των ειδήσεων παίζουν ρόλο μια σειρά παραμέτρων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X