Media

Γρηγόρης Πετράκος: «Ξαναχτυπά» με νέα ανάρτηση

Γρηγόρης Πετράκος: «Ξαναχτυπά» με νέα ανάρτηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια ανάρτηση αποφάσισε να κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος στο Facebook και ήδη έχει ανάψει «φωτιές» καθώς ο κόσμος προβληματίζεται με αυτά που λέει και θέτει ερωτήματα τα οποία δεν ξέρει αν θα πάρει απάντηση!

Ο Γρηγόρης Πετράκος είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα πριν από λίγο καιρό με ένα βίντεο το οποίο είχε αναρτήσει και είχε γίνει viral όπου μέσα αυτού αναφερόταν στην πανδημία και στα γεγονότα που συμβαίνουν.

Η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Όπως μας αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης το Υπουργείο εκβιάζει τους Ιατρούς να δηλώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ ποιοί θα αρνηθούν να εμβολιασθούν. Ποιοί ΓΙΑΤΡΟΙ θα αρνηθούν.

Μα οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα; Οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ζουν κάθε μέρα από κοντά τη “φρίκη του φονικού ιού”; Οι γιατροί δεν είναι που θα μας προτρέψουν να εμβολιασθουμε κι εμείς; Οχι;;

Θα έρθει λοιπόν το ΚΡΆΤΟΣ να εκβιάσει τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ να εμβολιασθούν ενώ οι ίδιοι αρνούνται; για να δώσουν το καλό παράδειγμα Με λίγα λόγια όχι μόνο εμείς οι απλοί άσχετοι αλλά και οι ίδιοι οι γιατροί πρέπει να ακούνε τους “ειδικούς” ακόμα και με το ζόρι!

Ποιοί είναι όμως αυτοί οι “ειδικοί” τελικα;;;
Γιατί εμείς νομίζαμε ότι είναι οι γιατροί…
Είναι οι ειδικοί των φαρμακευτικών;;; του διεφθαρμένου ΠΟΥ κ των κυβερνήσεων που είναι υπάλληλοι αυτών των φαρμακευτικών;

Σε αυτό το κακοποιημένο απομεινάρι “Δημοκρατίας” λοιπόν που ζούμε οι ίδιοι οι γιατροί θα πρέπει να υπογράψουν γραπτή “δήλωση φρονημάτων”.

Ντροπή!!!!».

Δείτε την ανάρτηση του:

Όπως μας αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης το Υπουργείο εκβιάζει τους Ιατρούς να δηλώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ ποιοί θα αρνηθούν να…

Δημοσιεύτηκε από Grigoris Petrakos στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Σφάζει… με το γάντι τον Γιώργο Παπαδάκη! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X