Media

Η ΕΡΤ… σε ξένα χέρια

Η ΕΡΤ… σε ξένα χέρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΡΤ… περνά «Σε ξένα χέρια». Η κρατική ραδιοτηλεόραση συμφώνησε. Και θα κάνουν κουμάντο Γιάννης ΜπέζοςΓεράσιμος Σκιαδαρέσης. Η συμφωνία αυτή θεωρείται από τις εκπλήξεις της επόμενης σεζόν. Ίσως διότι πολλοί, ακόμα και ο eretikos, περιμέναμε να δούμε  κατ΄αρχήν τον Γιάννη Μπέζο σε παραγωγή του Mega.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης- Γιάννης Μπέζος

Κι αν κρίνουμε από τους συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο μία η έκπληξη, αλλά πολύ περισσότερες.

Η ΕΡΤ θα εντάξει στο πρόγραμμά της και την καθημερινή κωμική σειρά με τίτλο «Σε ξένα χέρια» δια χειρός Γιώργου Κρητικού, που πρόκειται για πρωτότυπη ιστορία κι όχι βασισμένη σε κάποια ξένη σειρά.

Στο επίκεντρο της ιστορίας δύο «ορκισμένοι εχθροί», μεγαλοεπιχειρηματίες κι ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς, που στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους, ακόμα και το πώς βλέπουν ο ένας τον άλλον!

Δεν περιγράφω άλλο ο eretikos καθώς το σενάριο εκτός από τις κωμικές καταστάσεις έχει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Ευχάριστη έκπληξη  είναι  ότι τους δύο αυτούς κεντρικούς ήρωες θα ενσαρκώσουν ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία είναι και η Ρένια Λουζίδου, όπως αναφέρει και ο Γρηγόρης Μελάς στο Melasblog

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X