Media

«Η γη της ελιάς» spoiler: Στάχτη και μπούρμπερη το ελαιοτριβείο των Βρεττάκων

«Η γη της ελιάς» spoiler: Στάχτη και μπούρμπερη το ελαιοτριβείο των Βρεττάκων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» (Mega) δεν έχουν τελειωμό, φυσικά δεν γνωριζουν εορτές και αργίες. Επομένως η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα βρει τη Βασιλική και τον Στέφανο να έχουν φύγει από τη Μάνη και να βρίσκονται στην Αθήνα και την Ιουλία με τον Γιώργη να ανακοινώνουν την ημερομηνία του γάμου τους. Ο γάμος του Μάνου απειλείται και εκείνος φλερτάρει με την Ελένη.

Το μεγάλο spoiler είναι φυσικά ότι το ελαιοτριβείο των Βρεττάκων πιάνει φωτιά. Στο επεισόδιο της Τρίτης 21/12 θα δούμε τον Αποστόλη να βουτάει στη φωτιά για να σώσει την Ευτυχία, η οποία τον ερωτεύεται ξανά.

Όμως στο επεισόδιο της Τετάρτης 22/12 ο Ισίδωρος και ο Μάνος σχεδόν τον κατηγορούν για τη φωτιά, τον υποβιβάζουν από υπεύθυνο του ελαιοτριβείου, εκείνος όμως δεν δέχεται τον εξευτελισμό και δηλώνει παραίτηση.
Αργότερα, ο Αποστόλης, απελπισμένος και υπό την επήρεια αλκοόλ, βρίσκει τον Ανέστη στον ελαιώνα και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Ανέστης θα είναι ο νέος υπεύθυνος του ελαιοτριβείου  και, από την πρώτη μέρα θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που δυσαρεστεί την Αθηνά.

Για κακή της τύχη όμως θα φανερωθεί σε όλους το μυστικό της και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X