Media

Η «Γκάνμαδερ» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πάνε «Ράδιο Αρβύλα»

Η «Γκάνμαδερ» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πάνε «Ράδιο Αρβύλα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιεροκλής  Μιχαηλίδης και η «Γκράνμαδερ» (Open) στις 23.15 έχουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη  στο πλατό των «Ράδιο Αρβύλα» όπου θα τους περιμένει ο Αντώνης Κανάκης.

Η συζήτηση πιάνει το νήμα από την αρχή και ο Αντώνης Κανάκης μιλάει για τα πρώτα του βήματα και τον πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που είχε φτιάξει στο μπάνιο του σπιτιού του, αλλά και για το Κομφούζιο, τους Αμάν και τους Ράδιο Αρβύλα.

Η κουβέντα έρχεται στους αγαπημένους συνεργάτες του και την οικογενειακή πια σχέση που έχουν αναπτύξει μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Συζήτηση και για τα όρια της σάτιρας

Ακόμα ο Αντώνης μιλάει για την ουσία της εκπομπής και για το αν η σάτιρα έχει ή πρέπει να έχει όρια. Τέλος, μιλάει για την παιδική του ηλικία και τους γονείς του, αλλά και για το πώς είναι αυτός ως πατέρας.

Στο τέλος, ο Αντώνης και η γιαγιά παραδέχονται την αμοιβαία έλξη τους και την ιδιαίτερη χημεία τους, με αποτέλεσμα να χορεύουν μαζί σε έναν ανεπανάληπτο αισθησιακό χορό με απρόσμενη κατάληξη.

Στο μεταξύ ο Κανάκης δεν έχει αποφασίσει ακόμα τη συχνότητα που θα φιλοξενήσει την επόμενη σεζόν τις επιτυχημένες εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο».

Σε συζητήσεις για την «επόμενη μέρα»

Είναι «ανοιχτός» σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι θέλουν –δικαιολογημένα!- να τις εντάξουν στο πρόγραμμά τους. Από τις επαφές αυτές δεν περιλαμβάνεται ο Σκάι, εξαιτίας της αντιμετώπισης που είχε επιδείξει ο σταθμός στους «Ράδιο Αρβύλα».

Αυτό δεν σημαίνει κάτι για τη σχέση του Κανάκη με το Open, καθώς  εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές και συνεχίζουν τις συνομιλίες, όπως αναφέρει και ο Γρηγόρης Μελάς στο melasblog.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν την επόμενη σεζόν, όπου «κλείσει» η Ράδιο Αρβύλα, θα έχει καθημερινή παρουσία ή λόγω του όγκου παραγωγής θα βγαίνει λιγότερες ημέρες… ή για μικρότερη χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το οικονομικό δεν είναι από τα… πρωτεύοντα θέματα των διαπραγματεύσεων, αφού άλλωστε οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών γνωρίζουν ότι η παραγωγή μίας τέτοιας live εκπομπής έχει κόστος… ώστε να συνεχίζει να έχει και την ανάλογη ποιότητα… που κάνει τη διαφορά και κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό…!

 

Απόψε πάντως,  στις 23:15 στο Οpen, η «Γκράνμαδερ»… συνεντευξιάζει τον Αντώνη Κανάκη και θεωρείται βέβαιο πως οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την ανατρεπτική  συνάντησή τους.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X