Media

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι η παρουσιάστρια που χρειαζόταν η ελληνική τηλεόραση!

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι η παρουσιάστρια που χρειαζόταν η ελληνική τηλεόραση!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατερίνα Ζαρίφη… Ένα κορίτσι από τη Θήβα το οποίο σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, γελάς και έχει πολύ ωραία άποψη… Είναι ατομάρα!

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι το πρόσωπο που χρειαζόταν η ελληνική τηλεόραση και οι λόγοι είναι πολλοί. Η παρουσιάστρια που κατάφερε να σπάσει τα ταμπού στην ελληνική τηλεόραση καθώς δεν είναι το κλασικό πρότυπο της ξανθιάς, γαλανομάτας με το μόνιμο μαύρισμα μοστραρισμένο στο δέρμα της αλλά έχει μια δική της ομορφιά και μια προσωπικότητα που κάνει τους πάντες να την αγαπούν. Δεν παίζει να έχει ακουστεί αρνητική κουβέντα για το συγκεκριμένο άτομο, και δε θα ακουστεί γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Όμορφη, πληθωρική, με άποψη, ιδιαίτερο στιλ, χιούμορ, ταλέντο και ευαισθησία… Θες και άλλα για να πειστείς πως της ανήκει επάξια μια κεντρική θέση στην τηλεόραση!

Πολλοί είχαν πει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πως η καλύτερη θέση που μπορεί να έχει η Ζαρίφη είναι στο πάνελ της Μενεγάκη, αλλά το κορίτσι τους «κέρασε» πολλά φιλιά με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αφού ο κόσμος την αγάπησε ακόμη περισσότερο.

Η ροκ προσωπικότητα της και οι ατάκες της προκαλούν τον κόσμο να τη μάθει ακόμη περισσότερο και η πορεία της μόνο ανοδική μπορεί να είναι γιατί στηρίζεται σε ένα και μόνο πράγμα. Τη φοβερή προσωπικότητα της. Αγαπάει τις γυναίκες, τις στηρίζει, λατρεύει τα ζώα, ασχολείται και με άλλα πράγματα που αφορούν τον κόσμο εκτός από τη showbiz, και μπορεί να γίνει πρότυπο για νέα κορίτσια!

Είναι το άτομο που γουστάρει την παρέα και δεν καίγεται να την ονοματίζουν «κεντρικιά» γιατί φαίνεται πως θέλει να ψυχαγωγήσει τον κόσμο!

Ως γυναίκα φροντίζει την εμφάνιση της αλλά ξέρει πως να τσαλακώνεται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει πολλά κορίτσια να ταυτίζονται γιατί όπως και να το κάνουμε οι εποχές έχουν αλλάξει. 2019 έχουμε και πάμε στο 2020!

Φυσικά, και δεν ακυρώνονται εκείνες που βάφουν το μαλλί πλατινέ και φορούν ψεύτικη βλεφαρίδα, αλλά έχει κουράσει αυτό πια και αρχίζει να φαίνεται! Ευτυχώς, υπάρχουν τα giveaways και μαζεύουν θαυμαστές.

Χρειαζόμαστε και άλλες σαν τη Ζαρίφη στην τηλεόραση γιατί πολύ απλά θέλουμε να βλέπουμε άτομα που δεν είναι «νύχι-μαλλί-παντελόνι Lee».

Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει τον χειμώνα και ελπίζουμε να την απολαύσουμε σε πολλά πράγματα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X