Media

Η Μενεγάκη τους «πέθανε» όλους

Η Μενεγάκη τους «πέθανε» όλους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί και επίσημα από τον ΑLPHA και θέλησε σήμερα να κάνει πράγματα τα οποία δεν έχει ξανακάνει στην καριέρα της και μας έδειξε όλη της την οικογένεια on camera.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#eleni … Είναι τα αυθεντικά ΑΜΜΑ ROSES! Το κορυφαίο brand στην Ευρώπη με αληθινά τριαντάφυλλα που διατηρούνται φρέσκα 5 χρόνια, από ξεχωριστές ποικιλίες μόνο από το Εκουαδόρ και μυρίζουν συγκλονιστικά! Τα αγαπώ και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας τώρα που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και στην Κύπρο! Κάντε FOLLOW @ammaroses_com και Tag σε σχόλιο ένα φίλο σας και 5 από εσάς θα κερδίσετε μία από τις απίθανες συνθέσεις της φωτογραφίας με 30 τριαντάφυλλα! Να θυμάστε ότι τα αυθεντικά #ammaroses συνοδεύονται ΠΑΝΤΑ από το #AMMAguarantee!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Είναι ίσως από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές στιγμές της Μενεγάκη και ο κόσμος ήδη έχει ξεσηκωθεί στα social media με την κίνηση που έκανε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στιγμές…. #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδούσε και η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε ξαφνικά, γύρισε την κάμερα με το χέρι της, έδωσε ένα φιλί στον Ματέα Παντζόπουλο, αγκάλιασε τον γιο της Άγγελο, και κάθισε δίπλα στα κοριτσάκια της τα οποία ήτα σωστές κυρίες.

Η Ελένη δεν έκανε ποτέ τέτοιες κινήσεις αλλά από ότι φαίνεται θέλησε να δείξει στον κόσμο πως η οικογένεια της είναι στο πλευρό της!

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη προσπαθεί να κρατά τη ζωή της εκτός της δημοσιότητας και σπάνια δείχνει τις προσωπικές της στιγμές στην κάμερα! Αλλά κάτι η συγκίνηση, κάτι ότι ήθελε να αποχαιρετίσει τον κόσμο με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, την έκανε να προβεί σε αυτή την κίνηση η οποία συνοδεύτηκε από κραυγές στο στούντιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/TobtlRg3Njo

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ο Ουγγαρέζος τη «λέει» στον ALPHA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X