Media

Η νευριασμένη Μαλέσκου στηρίζει τη Στικούδη!

Η νευριασμένη Μαλέσκου στηρίζει τη Στικούδη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιος τόλμησε να σχολιάσει τα κιλά της Κατερίνας Στικούδη (πραγματικά απορούμε με τι σκεπτικό) και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πει κάποια πράγματα για όσα άκουσε στο βίντεο της τραγουδίστριας.

Στην εκπομπή προβλήθηκε το βίντεο όπου η Κατερίνα Στικούδη αναφέρει πως δε θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν για αυτά που τρώει και δεν τρώει, και η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε αμέσως το λόγο και είπε:

«Σε κάποιες περιπτώσεις δε χρειάζεται να αναλωνόμαστε και να απολογούμαστε αν φάγαμε ή όχι λίγο παραπάνω γιατί δεν πέφτει και σε κανέναν λόγος. Τώρα από εκεί και πέρα αν μια γυναίκα θέλει να κάνει προσθετική στήθους, αν έχει κάνει προσθετική στήθους επίσης δεν αφορά κανέναν και αν κάτι δε μας αρέσει οπτικά ή μας ενοχλεί γιατί κάτι ξυπνάει μέσα μας ας το αντιπαρέλθουμε. Επίσης να πω κάτι ακόμα, το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμα και τον δημοσίων είναι προφίλ ΤΟΥ. Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί μια τέρψη, μια ικανοποίηση ή ότι κάτι μέσα μου φτιάχνει με το να προσβάλλω τον άλλον μπορεί εύκολα να λυθεί είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους αν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία είτε να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο…. Μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων. Αν κάτι δε σας αρέσει απλά προχωρήστε. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια τα οποία γίνονται ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι κλειδωμένοι λογαριασμοί ή ψεύτικα προφίλ. Όταν θέλετε κάτι να πείτε αν όντως έχετε λόγο να το πείτε και να το γράψετε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη των λόγων σας», είπε η παρουσιάστρια!

Δείτε ακόμη: Η Νανά Μούσχουρη έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στη Γενεύη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X