Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φήμες «φωτιά» για εγκυμοσύνη και… Δούκισσα Νομικού! video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φήμες «φωτιά» για εγκυμοσύνη και… Δούκισσα Νομικού! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφυγε για την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Η κάμερα του Πρωινό με την Μαρία Κοκολάκη την πρόλαβαν στο αεροδρόμιο.

“Πάω στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. (Με έφερε ο αγαπημένος μου) να μην έρθω μόνη, κρίμα είναι. Γιόρτασα τα γενέθλιά μου και με το παραπάνω, δεν έπρεπε;

Ετοιμάζω πολλά και διάφορα. Προς το παρόν πάω στη Νέα Υόρκη, στην εβδομάδα μόδας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είμαι πάρα πολύ καλά, νομίζω φαίνεται. Εκεί θα πάω σε διάφορα shows, θα δούμε όλες τις τάσεις στα μαλλιά, στο μακιγιάζ, στα ρούχα και θα περάσουμε πάρα πολύ καλά με μια ομάδα κοριτσιών.

Κάλια Ελευθερίου: Μαύρη… πίκρα για την αποχώρηση από τον Λιάγκα! video

Το καλύτερο δώρο που δέχτηκα στα γενέθλιά μου ήταν αγάπη και πολλές αγκαλιές”, ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

Για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: “Μια γυναίκα που είναι σαν κι εμένα να θεωρείται 5 μηνών έγκυος, νομίζω είναι λίγο δύσκολο, δεν ξέρω… Οπότε δεν νομίζω…”.

Δείτε όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

https://www.youtube.com/watch?v=PbpwYmFTvLk

Δούκισσα Νομικού αντί για Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM;

Εν τω μεταξύ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό οι δρόμοι του GNTM και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χωρίζουν, με το κανάλι του Star να βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτριας.

Το μοντέλο θα βρεθεί εκτός την κριτικής επιτροπής του GNTM και του Star, ακολουθώντας την έξοδο που πήρε και η μάνατζέρ της και couch των κοριτσιών του ριάλιτι, Έλενα Χριστοπούλου που άφησε το Star για μία θέση στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Μενεγάκη: Ετοιμάζουν… επιστροφή βόμβα στον Ant1!

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην πρωινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, το Star είναι δυσαρεστημένο από κάποια δοκιμαστικά που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Έτσι… ετοιμάζει ήδη την αντικαταστάτριά της!

Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ρίξει στο τραπέζι το όνομα μίας άλλης πρώην εστεμμένης και νυν παρουσιάστριας. Αυτό της πανέμορφης Δούκισσας Νομικού!

Λέτε;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X