Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Pop Up» φινίτο, επιστροφή στις τηλεπασαρέλες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Pop Up» φινίτο, επιστροφή στις τηλεπασαρέλες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στο χώρο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αγάπησε πολύ, αλλά κι εκείνος  με τη σειρά του τη λάτρεψε και την αποθέωσε θα επιχειρήσει να κάνει από Σεπτέμβρη. Με άλλα λόγια η «Pop Up» Ηλιάνα, θα επιστρέψει στο χώρο της μόδας. Και μάλιστα, μέσα από τη τηλεόραση, καθώς δεν θα σταματήσει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες.

Το «Pop Up» μπορεί να ρίχνει αυλαία, όμως, η Παπαγεωργίου παραμένει κανονικά στο δυναμικό του Alpha και λίαν συντόμως θα αρχίσει την… προθέρμανση για του χρόνου.

Πως μπορεί τώρα να συνδυαστεί η τηλεόραση με το χώρο της μόδας; Απλούστατο! Βάζοντας την Ηλιάνα να κάνει μία εκπομπή που ν΄ασχολείται με τη μόδα και με τις fashion συμβουλές, σαν όλα εκείνα τα πρότζεκτ που τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται non stop σε όλα τα κανάλια.

Το πρότζεκτ αυτό δεν θα είναι άλλο από το «Style me Up», σύμφωνα με όσα αναφέρει η Νάνσυ Νικολαϊδου και το iwoman.gr, το οποίο απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, στη… μετά Open εποχή, θα βρει τηλεοπτική στέγη στον Alpha κι αφού φυσικά ανανεωθεί pl;hrvw και ξανά στηθεί από την Barking Well Media, που θα εξακολουθήσει να υπογράφει την παραγωγή του.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X