Media

Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις παρουσιάστριες που συνεχώς εκφράζει τα παράπονα της μέσω της εκπομπής της «Ευτυχείτε» και δε φοβάται να πει τι την ενοχλεί ακόμη και αν υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Αυτή τη φορά φάνηκε πως είχε παράπονα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία δε μίλησε στην κάμερα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης που έκανε για το show «Just the two of Us».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε συγκεκριμένα:

«Δε μας μίλησε; Ρε παιδιά, δυο λεπτά, εγώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχω και άψογη σχέση, αλλά η κάμερα να πούμε ότι δεν ήταν της εκπομπής ήταν του Open. Έχει κάτι με το Open; Αφού στο Open θα είναι. Κοιτάξτε να σας πω τι γίνεται, τι δε μου αρέσει, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής παρόλο που θεωρώ ότι έχει κάνει μια πολύ ωραία στροφή στο προφίλ.

Όταν σου έχουν μιλήσει ονόματα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια στο χώρο με τεράστιες επιτυχίες, το να παίζουμε βίντεο που μιλάνε όλοι και ξαφνικά η Σπυροπούλου να μη μιλάει, είναι άσχημο. Δεν είναι ωραίο όταν έχουν μιλήσει όλοι οι υπόλοιποι να υπάρχει κάποιος που να μη μιλάει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ένιωθε καλά αλλά μια ατάκα δε θα μπορούσε να πει; Θα το σεβόμασταν. Δεν μου αρέσει αυτό τώρα».

https://youtu.be/hN6ZnXdI9eE

Δείτε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το πρώτο μήνυμα για το «Just the two of Us»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X