Media

Κατερίνα Λένη: Ζητά δημόσια συγνώμη για το γράμμα

Κατερίνα Λένη: Ζητά δημόσια συγνώμη για το γράμμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του MasterChef και όταν αποχώρησε από το παιχνίδι άφησε ένα γράμμα στους συμπαίκτες της, το οποίο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως δεν είναι δικό της αλλά της Σοφία Παπαηλιάδου, η οποία το δημοσίευσε στο loveletters.gr.

Έγινε αρκετός ντόρος στα social media και η Κατερίνα Λένη θέλησε να πει δημόσια συγνώμη και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια έγραψε:

«Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και απολύτως διαυγής και η κατάσταση αυτή, την οποία χωρίς να έχω επίγνωση -άθελά μου- προκάλεσα, με συνθλίβει πραγματικά ως άνθρωπο… ως Κατερίνα. Η συναισθηματική φόρτιση που κατά τον δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφραστικό και γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά μου… Λυπάμαι ειλικρινά εάν με την συμπεριφορά μου έθιξα, προσέβαλα, στενοχώρησα και πίκρανα την κα Παπαηλιάδου, ως δημιουργό του συγκεκριμένου κειμένου…», έγραψε η Κατερίνα Λένη.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ (@katerina_leni) στις

 

Δείτε ακόμη: Η Σκορδά φόρεσε παπούτσια με την… φάτσα της Τσιμτσιλή! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X