Media

Κάτια Ταραμπάνκο: Η Βαλαβάνη τη θεωρεί νικήτρια

Κάτια Ταραμπάνκο: Η Βαλαβάνη τη θεωρεί νικήτρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια των Διάσημων που έχει καταφέρει να κάνει πολύ κόσμο να ασχοληθεί μαζί της και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θέλουν να τη δουν νικήτρια του φετινού Survivor.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τους παίκτες που βρίσκονται στο παιχνίδι και θεωρεί πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι η νικήτρια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε συγκεκριμένα:

«Φέτος νομίζω το Survivor έχει πιο πολύ ενδιαφέρον από τις άλλες χρονιές. Θεωρώ ότι η Κάτια θα είναι η δεύτερη νικήτρια στο Survivor μετά την Κατερίνα Δαλάκα. Είναι όμως πολύ νωρίς. Είναι ακόμα Ιανουάριος και τελειώνει τον Ιούνιο. Από τους μαχητές έχω ξεχωρίσει τον “Κόρο”. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει αθλητικό κορμί και χαμηλό κέντρο βάρους. Θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθει. Την Ανθή Σαλαγκούδη νομίζω ότι κάποιος την έβαλε εκεί με το ζόρι. Κάποιος της έκανε πλάκα. Το κορίτσι αυτό σαν να μην θέλει να βρίσκεται εκεί. Ο φίλος μου ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε “έχω προπονηθεί, θα με δεις και δεν θα το πιστεύεις”. Πραγματικά δεν το… πιστεύω».

Δείτε ακόμη: Η Μπαλατσινού αποκαλύπτει τον…Κικίλια τζούνιορ κι ο υπουργός βάζει καρδούλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X