Media

«Κατραπακιά» των σίριαλ στα ριάλιτι.

«Κατραπακιά» των σίριαλ στα ριάλιτι.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τo μήνυμα των τηλεθεατών στις ριάλιτι επιλογές των καναλιών πρόδηλο: Τα αποστρέφονται. Ακόμα περισσότερο, πριμοδοτούν την ελληνική μυθοπλασία. Αν και βρισκόμαστε στο κατώφλι της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η «Γη της ελιάς» και ο «Σασμός» μοιάζουν να έχουν κάνει «κατάληψη» στις πρώτες δύο θέσεις της λίστας με τα δέκα καλύτερα προγράμματα κάθε ημέρας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Πού είναι το «Big brother»; Πού είναι το «The bachelor», που βρίσκεται το «Top Chef»; Εκτός κι αν τα κανάλια υπονοούν ότι αυτά και κάποια ακόμα τα έβαλαν σαν… έρμα κι ότι πιάσουν. Φανταστείτε να καταποντιστεί και το «Survivor» όταν αρχίσει.

Κατα τα λοιπά, η ειδησεογραφία της χθεσινής ημέρας έφερε τρία δελτία ειδήσεων και μια ειδησεογραφική εκπομπή στην δεκάδα των διακεκριμένων θέσεων της Nielsen.

H Ελένη Μενεγάκη στην δεύτερη, χθεσινή, εκπομπή στο Mega, με το «Ελένη», ήταν απούσα από το top 10 της ημέρας και από ότι φαίνεται ότι καλλιεργήθηκε τον προηγούμενο καιρό είτε από την ίδια είτε από το κανάλι, ξεφούσκωσε. Ίσως διότι επικοινωνιακά «πάτησαν» πάνω ακριβώς στην «απουσία» και την επάνοδο, χωρίς σκεφτούν ότι ίσως θα έπρεπε η επιστροφή της να συνδυαστεί στο πλαίσιο της εκπομπής με κάτι νέο, διαφορετικό.

 

Η σεζόν έχει ακόμα δρόμο, αν και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X