Media

Κλέλια Ρένεση: «Τσουνάμι» στήριξης από διάσημες Ελληνίδες στην ανάρτηση για την κακοποίηση γυναικών

Κλέλια Ρένεση: «Τσουνάμι» στήριξης από διάσημες Ελληνίδες στην ανάρτηση για την κακοποίηση γυναικών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ανάρτηση που έκανε η Κλέλια Ρένεση στάθηκε η αφορμή για να ενώσουν τις φωνές τους οι γυναίκες κάθε ηλικίας και να περάσουν το μήνυμα «Καμιά γυναίκα μόνη». Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» δημοσίευσε μία γυμνή φωτογραφία μπροστά από την θάλασσα, ενώ κρατάει στην αγκαλιά της, την κορούλα της Κοραλία.

Στην σπάνια αυτή φωτογραφία -καθώς η Κλέλια προστατεύει την μικρή από την δημοσιότητα- που είναι και η μικρούλα γυμνή και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο που έγινε repost και το σύνθημα των γυναικών μετά το Mee too. Ζέτα Δούκα, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά, Δανάη Μπάρκα, Μαρία Ναυπλιώτου και Κλέλια Πανταζή αναδημοσίευσαν την συγκεκριμένη ανάρτηση και στέλνουν με την σειρά τους και εκείνες το δικό τους μήνυμα τονίζοντας πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να είναι μόνη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κλέλια Ρένεση

Με αυτή την «διαφορετική» φωτογραφία στο Instagram η Κλέλια Ρένεση αποφάσισε να στείλει το μήνυμά της σχετικά με το «γυμνό σώμα» αλλά και με την θέση της γυναίκας σε μια πατριαρχική κοινωνία.

Δανάη Μπάρκα: Απαντά με χιούμορ σε χρήστη του Instagram που την αποκάλεσε «χοντρή»

Οι Ελληνίδες celebrities για άλλη μια φορά ένωσαν τις φωνές τους για να δείξουν ότι ενωμένες μπορούν να κάνουν πολλά. Και αυτό φάνηκε στην πράξη αφού κάθε ανάρτηση είχε και την δική της απήχηση. Η Κλέλια Ρένεση σπάνια αποφασίζει να μιλήσει για ένα τέτοιο θέμα και όταν το κάνει ο λόγος της έχει βαρύτητα. Πόσο μάλιστα όταν βλέπουμε ότι δεν στέκονται στην εικόνα αλλά στα λόγια της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X