Media

«Κουνάνε μαντίλι» οι «Ράδιο Αρβύλα» στο Open. Πιο κοντά στον Αντέννα…

«Κουνάνε μαντίλι» οι «Ράδιο Αρβύλα» στο Open. Πιο κοντά στον Αντέννα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πιο κοντά στην πόρτα εξόδου του Open και ταυτόχρονα στην είσοδο του Αντέννα λέγεται ότι βρίσκονται ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του  «Ράδιο Αρβύλα».

Τηλεοπτικές πηγές, στο σημείο που μπορούν να γνωρίζουν, αναφέρουν ότι ο Κανάκης και η παρέα του βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το εν λόγω «χτύπημα», πέραν των συνεπειών που θα έχει σε επίπεδο τηλεθέασης, μιας και επρόκειτο για το πλέον επιτυχημένο πρόγραμμα του καναλιού, προκαλεί τριβές μεταξύ του συστήματος  Ιβάν Σαββίδη και του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην ολική επαναφορά της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη μέσω της συχνότητας του Open.

Βλέπετε, το πλήγμα που επέφερε η παρουσία τους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ζώνης των 8 εξασφάλιζε -στο μέτρο του δυνατού-μια αξιοπρεπή πορεία σε εκείνο του καναλιού της Παιανίας.

Κύκλοι που είναι σε θέσει να γνωρίζουν κάνουν λόγο για τριγμούς στο κανάλι που προκαλεί και η απόφαση του επιχειρηματία να μειώσει το μπάτζετ στο πλέγμα των μιντιακών δομών που έχει αναπτύξει.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X