Media

Κρίσιμη απόφαση για τον ΑΝΤ1 από τον Θοδωρή Κυριακού

Κρίσιμη απόφαση για τον ΑΝΤ1 από τον Θοδωρή Κυριακού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Θοδωρής Κυριακού είναι το «μεγάλο κεφάλι» αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 και τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα για το μέλλον του σταθμού. Εδώ και λίγα χρόνια ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει φύγει από την κορυφή των προτιμήσεων…

Ο Θοδωρής Κυριακού λοιπόν πήρε αποφάσεις σχετικά με το πρόγραμμα και την τηλεθέαση του σταθμού.

Επενδύει στις σειρές

O ΑΝΤ1 αμέσως μετά το Πάσχα θα ολοκληρώσει τις συζητήσεις του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020, ώστε να είναι έτοιμος για να… χτυπήσει τον ανταγωνισμό, άσχετα με τον χρόνο των εθνικών εκλογών το φθινόπωρο.

Για ακόμα μία σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου θα επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία, που φέτος του έφερε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Έτσι, σύμφωνα με την espresso, θα προχωρήσει από τον Οκτώβριο με τον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Πέτα τη φριτέζα» με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Πηνελόπη Πλάκα και Τζένη Μπότση, αλλά θα δώσει το πράσινο φως και στη ρομαντική κομεντί «Μην ψαρώνεις», με τους Θοδωρή Αθερίδη και Μαρία Λεκάκη να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια όμορφη ερωτική σχέση υπό αντίξοες συνθήκες.

Οι πρώτες συμφωνίες

Οι υπεύθυνοι προγράμματος του ΑΝΤ1 έδωσαν ακόμη τα χέρια με τους συντελεστές της δραματικής παραγωγής «Γυναίκα χωρίς όνομα», όπου οι Μαριάννα Τουμασάτου, Ταμιλα Κουλίεβα και Ντόρα Μακρυγιάννη έχουν κλέψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Από Οκτώβριο θα δούμε, όπως γράφει η εφημερίδα, επίσης, τη φιλόδοξη σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες», η οποία θα γυριστεί στον θεσσαλικό κάμπο, ενώ αυτή την περίοδο το κανάλι αξιολογεί και άλλα σενάρια, καθώς θα εντάξει από τον Ιανουάριο του 2020 ακόμη ένα σίριαλ ποιοτικών προδιαγραφών. Στο πλαίσιο της επετείου των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1 θα δούμε, επίσης, και το sequel της σειράς «Το καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια. Σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία, το κανάλι του Αμαρουσίου θα συνεχίσει τη συνεργασία του με όλα τα δυνατά του ονόματα.

Θα δούμε, λοιπόν, ξανά στο πόστο της τη Φαίη Σκαρδά με το «Πρωινό», τη Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk» και τη Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Stαnding». Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 Θα παραμείνει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Τhe 2night shοw» του και ίσως και και με την παρουσίαση μιας ακόμη παραγωγής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X