Media

Μαρία Κίτσου: Το δικό της μήνυμα στη Σοφία Μπεκατώρου

Μαρία Κίτσου: Το δικό της μήνυμα στη Σοφία Μπεκατώρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σοφία Μπεκατώρου έχει αποκτήσει δυνατούς συμμάχους και πολλές γυναίκες της ελληνικής showbiz, όπως η Μαρία Κίτσου, στέλνουν μέσω των λογαριασμών τους στα social media , τα δικά τους μηνύματα στήριξης.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες», μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram θέλησε να γράψει κάποια λόγια και να δείξει την ξεκάθαρη στήριξη της στην Ολυμπιονίκη!

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτηση της η Μαρία Κίτσου:

Όταν η τέχνη εκπληρώνει την αποστολή της και συναντά τη ζωή..

«Κανείς δε λέει ή δε θα έπρεπε να λέει οτι το να μιλήσεις είναι εύκολο..στην πραγματικότητα είναι δύσκολο ,πολύ δύσκολο..
Όταν όμως βρεις το κουράγιο και κοιτάξεις το φόβο κατάματα,ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει..Και τότε θα πάρει το μαύρο πέπλο του από τα μάτια σου και θα δεις οτι δεν είσαι μόνη σου..Και τότε θα νιώσεις πιο δυνατή και ίσως γενναία.Στην πραγματικότητα θα είσαι πολύ και από τα δύο.Δεν υπάρχει ευγενέστερη πράξη από το να μπορέσεις να σώσεις σπάζοντας τη σιωπή σου έστω και μία ανθρώπινη ψυχή.Και τότε θα αρχίσει η γιατρειά,η επούλωση ,τότε θα ξορκίσεις το δαίμονα και τότε θα αρχίσεις να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη.
Κανείς δε λέει οτι είναι εύκολο..είναι όμως ο μόνος τρόπος να πάρεις πίσω αυτό που σου έκλεψαν ή έστω να σπάσεις τον κύκλο του κακού.Κι αυτό είναι Θείο.».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official)

Δείτε ακόμη: Μουτσινάς-Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X