Media

Μαρία Κωνσταντάκη: Το περίεργο μέρος που έκανε τσαχπινιές

Μαρία Κωνσταντάκη: Το περίεργο μέρος που έκανε τσαχπινιές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μια άκρως απολαυστική και αποκαλυπτική συνέντευξη, παρακολουθήσαμε την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη, καθώς μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είπε πολλά πράγματα που αφορούν τη ζωή της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Konstandaki (@maria_konstandaki)

Η ηθοποιός μιλώντας στον παρουσιαστή της εκπομπής « Τhe 2Night show», μοιράστηκε κάποιες προσωπικές ιστορίες και ανέφερε πως δεν είναι ένας άνθρωπος που αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική της ζωή.

«Η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής, να μην ξέρει ο τρόπος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό. Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Γιατί στα γηρατειά τι θα έχουμε να θυμόμαστε;”, δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη!

Παρόλο που η Μαρία Κωνσταντάκη δε θέλει να μιλά πολύ για τα προσωπικά της, δεν είναι λίγες οι φορές που αναπολεί το παρελθόν και κάνει αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή!

«Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη…Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορονοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο», είπε η ηθοποιός και έτσι κατάφερε να γίνει viral για μια ακόμη φορά με τις δηλώσεις της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Λευτέρης Πανταζής: «Κι εγώ ρώτησα την Κόνι Μεταξά γιατί δεν είναι στο πάνελ»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X