Media

MasterChef: Αυτοί είναι οι δυο φιναλίστ

MasterChef: Αυτοί είναι οι δυο φιναλίστ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι φιναλίστ του MasterChef είναι επιτέλους έτοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και οι κριτές έλαβαν τις αποφάσεις τους στον ημιτελικό όπου είδαμε τους τέσσερις μάγειρες να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βρεθούν στις υψηλότερες θέσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πιτσούνι αλά πολίτα τέλος! Μαρία και Σταύρος έβαλαν τα δυνατά τους για να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο του #MasterChefGR. Σειρά των κριτών να αποφασίσουν ποιος ή ποια τα κατάφερε. ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Οι Σταύρος Βαρθαλίτης, Σταυρής, Μαρία Μπέη και Τζον ήταν η τελική τετράδα και διαγωνίστηκαν για να μπορέσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση του φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Οι παίκτες είχαν τρομερή ένταση μέσα τους και η υπομονή τους είχε αγγίξει ταβάνι με αποτέλεσμα να δούμε κάποιους να συγκινούνται πολύ έντονα και να έχουν δημιουργήσει και στους γύρω τους έντονα συναισθήματα καθώς το τέλος πλησιάζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι κρύβει η πρώτη δοκιμασία του τελικού; Ποιος θα τα πάει καλύτερα και θα καταφέρει να κερδίσει το προβάδισμα; Ένα είναι σίγουρο: ο επόμενος #MasterChefGR θα γιορτάζει… του Σταυρού! ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Μετά από αρκετή ώρα, και δοκιμές στα πιάτα από τους τρεις κριτές, το πόρισμα βγήκε και οι φιναλίστ του MasterChef είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Τέλος από το πρωινό του Open ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X