Media

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια αποχώρηση είδαμε χθες στο βράδυ στο MasterChef και οι παίκτες που έχουν απομείνει, πλησιάζουν όλο και περισσότερο στον τελικό ο οποίος αναμένεται να προκαλέσει εντυπώσεις.

Οι Γιώργος Λασκαρίδης και Κώστας Ντάλιανης ήταν τελικά οι παίκτες οι οποίοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, καθώς η Μαρία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της, την ώρα που ανακοινώθηκε πως η Ντέμη είναι υποψήφια προς αποχώρηση και έτσι την κράτησε στους 9 του MasterChef.

Οι δυο μάγειρες έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο το οποίο έφεραν στον διαγωνισμό δυο πρώην παίκτες του reality, η Σπυριδούλα και ο Πάνος και οι κουζίνες πήραν φωτιά. Οι υπόλοιποι παίκτες ανέβηκαν στην εξώστη και προσπάθησαν να στηρίξουν τους παίκτες και να τους βοηθήσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φύγαμε για δοκιμή! Κριτές και Guest Chefs θα γευτούν τα δύο πιάτα και θα βαθμολογήσουν. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Οι κριτές προσπάθησαν να γευτούν όσο καλύτερα μπορούσαν τα πιάτα που ετοίμασαν οι δυο παίκτες, και η απόφαση βγήκε. Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ο παίκτης ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς συγκέντρωσε 31 βαθμούς σε αντίθεση με τον Κώστα ο οποίος πήρε 33 βαθμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτή η μαγειρική μάχη, είχε ως νικητή τον Κώστα ο οποίος θα γυρίσει στο σπίτι του #MasterChefGR φανερά συγκινημένος. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δείτε το video της αποχώρησης:

Δείτε ακόμη: Η κοτσάνα του Γιώργου Λιάγκα με το καλημέρα μετά την καραντίνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X