Media

MasterChef: Είδε ο Διονύσης ερωτικά την Κατερίνα;

MasterChef: Είδε ο Διονύσης ερωτικά την Κατερίνα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο φετινό MasterChef υπήρξαν παίκτες οι οποίοι είναι δύσκολο να ξεχάσουμε – για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον- και ένας από αυτούς είναι ο Διονύσης Πρώιος αλλά και η Κατερίνα Λένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και μετά την αποχώρηση της Μάρλεν, Διονύσης και Σταυρής είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν για δεύτερη φορά! Ακόμα μία δοκιμασία αντιγραφής ξεκινά! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» υπάρχει μια ενότητα όπου οι καλεσμένοι διαβάζουν tweets ανθρώπων που έχουν κάνει κάποιες ερωτήσεις ή κάποιες υποθέσεις, και καλούνται να απαντήσουν οι άνθρωποι που τους ενδιαφέρουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Διονύσης, ο οποίος απάντησε για το αν υπήρξε ερωτική έλξη για την Κατερίνα.

«Είναι πολύ αυστηρή! Δεν ξέρω η Κατερίνα, αλλά εγώ προσωπικά μια attraction δεν την είχα. Όχι, δε με εξιτάρει η Κατερίνα που είναι πιο αυστηρή! Αυτό το dominix δε μου αρέσει πάρα πολύ», είπε ο Διονύσης που συμμετείχε στο MasterChef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες είχαν Κατερίνα, Μαριάννα και Ντέμη. Η μάχη για την παραμονή στο διαγωνισμό, είναι γυναικεία υπόθεση! Ποια πιστεύεις ότι θα αποχωρήσει;⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου από τις Άγριες Μέλισσες έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X