Media

MasterChef: Ένα ακόμη ξέσπασμα της Κατερίνας Λένη

MasterChef: Ένα ακόμη ξέσπασμα της Κατερίνας Λένη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Κατερίνα Λένη είναι η «αυστηρή» παίκτρια του MasterChef και δε φοβάται να χρησιμοποιήσει σκληρές εκφράσεις όταν μιλά στην κάμερα για τους συμπαίκτες της. Έτσι για μια ακόμη φορά, αποφάσισε να τους κράξει!

Η παίκτρια του MasterChef, έχει αποκαλέσει ουκ ολίγες φορές τους συμπαίκτες της «ηλίθιους» και για μια ακόμη φορά ξεσπά στην κάμερα για τη συμβίωση που έχει με τους υπόλοιπους.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Είμαι λίγο ιδιότροπη, έχω μάθει να λειτουργώ με κανόνες, έχω μάθει να λειτουργώ με πειθαρχία. Όταν λέμε κοιμόμαστε, κοιμόμαστε. Δεν λύνουμε όλα τα γκομενικά και τα ψυχολογικά και δεν ξέρω εγώ τι. Βρωμάει, ξεθεώνομαι στο δωμάτιο. Ζέχνει ο τόπος μέσα, δεν μπορώ. Έτσι έχω αποφασίσει να κοιμάμαι στον καναπέ. Κινδυνεύω να γίνω γραφική αλλά είναι η αλήθεια. Είναι πολύ σκληρή η συμβίωση. Δηλαδή πάει ο άλλος τουαλέτα και αφήνει την τουαλέτα σε κατάσταση… εμετός! Ρε φίλε έτσι είναι και στο σπίτι σου; Στο δικό μου σπίτι είναι χειρουργείο. Τρως από το πάτωμα. Είναι δύσκολο, πρέπει να φύγουν πολλά παιδιά, πρέπει να βάλω τα δυνατά μου»,

Δείτε ακόμη: Αντελίνα Βαρθακούρη: Το trailer της εκπομπής της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X