Media

MasterChef: Η Γιώτα στην πρώτη της συνέντευξη

MasterChef: Η Γιώτα στην πρώτη της συνέντευξη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Γιώτα Γκίκα είναι η παίκτρια του MasterChef η οποία κατάφερε να προκαλέσει νεύρα στο τηλεοπτικό κοινό και αν παρατηρήσεις στα social media όλοι την αποκαλούν αγενή και αντιπαθή και άλλα «όμορφα». Βέβαια, να πούμε σε αυτό το σημείο πως ο κάθε άνθρωπος έχει τους λόγους του για να αντιδρά με τον τρόπο που θέλει αλλά οκ!

H διαγωνιζόμενη του MasterChef δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι και εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» όπου και μίλησε για τη συμμετοχή της στο reality μαγειρικής. Και όπως πάντα, έτσι και τώρα είχε να πει ατάκες οι οποίες δεν γινόταν να μη σχολιαστούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν έχει φίλους και πως δεν τη διώχνουν από πουθενά αλλά φεύγει μόνη της! Άντε πάλι δηλαδή!

Η παίκτρια είπε:

«Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω φίλους γιατί από μικρή έκανα οικογένεια και δεν είχα χρόνο να ξοδέψω για τους άλλους. Κράτησα την οικογένεια για 18 χρόνια, μέχρι που έφυγε ο άντρας μου από τη ζωή. Από εκεί και πέρα αφοσιώθηκα πάλι στην οικογένεια και τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο, πέντε φορές τον χρόνο βγαίνω για φαγητό με τον γιο μου. Όχι γιατί δεν θέλω ή φοβάμαι να εμπιστευτώ. Με πέντε μέρες που είσαι εκεί να αγκαλιάζεις κάποιον και να πεθαίνεις να τον στηρίξεις; Την άλλη μέρα θα έρθει η σειρά σου. Κακία δεν έχω για κανέναν, νεύρα μπορεί να έχω αυτή τη στιγμή. Το παιδί έπρεπε να περάσει, όμως εγώ δεν έχω χάσει ποτέ στη ζωή μου. Εγώ φεύγω, δεν με διώχνουν».

https://youtu.be/hDVk3YGaEpg

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Η Φαίη Σκορδά «δίνει» στεγνά τα κορίτσια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X